Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за наследника на 166 - Alfa Romeo 169

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
    Да и аз така четох. И наистина много ме разочарова тази информация, особено след като миналото лято излязоха публикации в някои американски сайтове, че от Алфа смятат да преминат към задно предаване и за Julia....

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

По моето скромно мнемие, ако марката, почти изцяло премине към зaдно предаване, ще дръпне много от клиентите на BMW.
    За да дръпне клиенти на БМВ трябва да дойде краят на света, все пак си знаем качеството
    Аз пък въобще не искам и да чувам за коли със задно и много се радвам, че от Фиат ще ограничат тази глупост само до 169. Не вярвам новата лимузина на Алфа да бъде нещо различно като пазарен (не)успех от 166.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      За да дръпне клиенти на БМВ трябва да дойде краят на света, все пак си знаем качеството
      Аз пък въобще не искам и да чувам за коли със задно и много се радвам, че от Фиат ще ограничат тази глупост само до 169. Не вярвам новата лимузина на Алфа да бъде нещо различно като пазарен (не)успех от 166.
      Ще има и Ланча с тази платформа,дали ще се казва Тезис,Тема или Капа не е ясно ,но ще я видим.
      Ти явно знаеш какво ще е качеството ,аз не го знам още,ама знам че примерно в 159 ползваме аломинии и карбон,това другаде не съм го видял в тоя клас
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        Ще има и Ланча с тази платформа,дали ще се казва Тезис,Тема или Капа не е ясно ,но ще я видим.
        Ти явно знаеш какво ще е качеството ,аз не го знам още,ама знам че примерно в 159 ползваме аломинии и карбон,това другаде не съм го видял в тоя клас
        Позваме и едни рейки, които не могат да изкарат 30000 километра, пък се сменят целите и струват по 1800 кинта парчето Понеже познавам историята на 159-ката на един съфорумец (няма да му споменавам името да не го преебавам при евентуалната продажба) трябва да ти кажа, че толкова бъгове накуп в нов автомобил рядко съм виждал... Кое те кара да мислиш, че Алфа Дива/Ланча Тема/Капа/Кудос ще превъзмогнат с магическа пръчица пазарните нагласи и изведнъж ще вземат да накарат БМВ да треперят
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Позваме и едни рейки, които не могат да изкарат 30000 километра, пък се сменят целите и струват по 1800 кинта парчето Понеже познавам историята на 159-ката на един съфорумец (няма да му споменавам името да не го преебавам при евентуалната продажба) трябва да ти кажа, че толкова бъгове накуп в нов автомобил рядко съм виждал... Кое те кара да мислиш, че Алфа Дива/Ланча Тема/Капа/Кудос ще превъзмогнат с магическа пръчица пазарните нагласи и изведнъж ще вземат да накарат БМВ да треперят
          Може и това да е жалката истина,то ще излезе че всеки следващ модел е по зле от предходния,дали това са бъгове или пазарна икономика на групата незная,но и БМВ вече не са коли без поддръжка и скрити капани,нито ги има безсмъртните мерцедеси от 80те години
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

http://www.avtorinok.ru/news/Alfa_Ro...nid_15417.html

още малко информация
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.4JTD
            Mazda CX-5

Comment

И малко УНИКАЛНИ фотошопски снимки
              Доста напомня за Хлопел Инсигния
              Attached Files
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

A да си виждал колко мяза Инсигния та на Висконт концепта?
                То в днешно време всичко прилича на нещо друго...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ей това от снимката на аутобилд трябва да е наследника...

Просто днес случайно видях списанието и колата изглежда убйствено... Уви едва ли ще се появи...някога или скоро..
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

На мен ми харесва, може да прилича на хлопел по силует, но има типичното тежкарско, но агресивно излъчване на високия клас на Алфа. За съжаление Венци е прав, че едва ли ще влезе в производство, а ако влезе, ще бъде поредната прекрасна кола, но пазарен провал.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Aбе,Алфа си е алфа.Няма пазарна логика,с която да ви убедя ,че може да има големи продажби.Алфа се отличава с това ,че не можеш да си безразличен към нея.Не можеш да я подминеш.Или я харесваш до лудост или и се присмиваш.Добре е ,че има все още от първите ,които купуват със сърцето си!
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Пичове както бе казал по-рано един колега новите спай-фотоси на 169 наистина са на базата на новия Ягуар

п.п. Като се има в предвид, обаче дългогодишните и близки взаимотношения на ФИАТ групата и ТАТА (новите собственици на голямата котка от острова), икономически супер изгодния ход на Италианците да вземат просто ей така на заем разработеното за Ягуар шаси от ТАТА...като се разгледат така също и по-горе постнатите от мен шпионски снимки на 169, не ни остава нищо друго освен горещо да се надяваме ТОВА НАИСТИНА ДА Е БЪДЕЩАТА !!! 169 !!!
                        А ако стане така със сигурност ще тръшнем ВСИЧКИ тооолкоз СИЛНО в земата, че ше им се преиска да не са се раждали...

Аз пък ще имам пред себе си една чисто нова мечта, която да блянувам ден и нощ

Comment

Пичалари с оглед на новите спай-фотоси на 169 и Ягуар XJ излиза и то доста очеизвадно, че двечките са просто 1:1

п.п-2 Стартира новия брой на играта "Открийте 100-те прилики"
                          Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 22:01.

Comment

Според официалните планове на Фиат, заместник на 166 няма да има в близките 2 години (2010-2011), така че всички дето си мечтаеме и сънуваме този прекрасен автомобил е време да успокоим топката и да пием по-една студена вода.

Цялата статия тук:http://news.automedia.bg/read/8603.html

п.с. Обърнете внимание какво се случва с Ланча през 2011, няколко нови модела заместници на Ипсилон, Либра и Тезис в В, Д и Е сегмента! Както и кабрио, МПВ и фейслифт на Делта!
                            sigpic"
                            Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Е как се връзва тая схема с мулето от другата тема... нещо не е както трябва тук.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Кое не се връзва?
                                Разни спекулации с неизвестен източник, с официалния продуктов план на Групата Фиат за 2010-2011, ами възможно е
                                sigpic"
                                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Working...
                                X